Organisatiebureau eVe Ants is ontstaan uit onze passie voor horeca. Na jaren hebben we besloten deze passie opnieuw op te pakken. Daaruit is het idee ontstaan om een organisatiebureau op te richten waarin alle onderdelen van de horeca samenkomen: catering, organisatie/advies en verhuur van evenementen- en horecamaterialen.

Wij leveren een heel breed assortiment aan producten en diensten. Hieronder een korte samenvatting:

Catering

Hapjes, buffetten, maaltijden, belegde broodjes, volledig verzorgde diners bij u thuis, barbecue, high tea, high wine of high beer, gourmet, u bedenkt wat u wilt hebben, en wij zorgen ervoor dat het geheel voor u geregeld wordt! Wij werken met dagverse en ambachtelijke producten. Verder lezen? Klik op het kopje catering.

Verhuur

Om een evenement goed te laten slagen zijn er natuurlijk ook goede materialen nodig. Denk aan hangtafels, buffettafels, of juist borden en bestek, een tapinstallatie, glaswerk, warmhoudbakken, koelingen of een partytent. Alle materialen die nodig zijn om een evenement (groot of klein) tot een succes te maken vind u bij ons! In samenwerking met diverse gespecialiseerde bedrijven hebben wij ook een groot assortiment aan licht- en geluidmaterialen. Verder lezen? Klik op het kopje verhuur.

Organisatie

Bij het organiseren van een evenement komt veel kijken. Of het nu gaat om een babyshower, de verjaardag van uw ouders, de sweet sixteen van uw zoon of dochter, het regelen van een diner bij u thuis voor 10 personen, de hapjes voor uw eigen verjaardag, een kinderfeestje, een high tea met uw vriendinnen of een barbecue in de tuin, het is en blijft veel geregel en wellicht vind u het een ‘gedoe’. Hierin kunnen wij u adviseren, of alles uit handen nemen. Verder lezen? Klik op het kopje organisatie.

Zakelijk

Ook zakelijke klanten kunnen bij ons terecht. Wij verzorgen ontbijt, lunches, diners, bedrijfsfeesten, barbecues, buffetten, borrels, haringparty’s, volledig verzorgde kerstbuffetten en/of borrels, hapjes of gewoon op vrijdagmiddag de schaal bitterballen om het weekend in te luiden. Verder lezen? Klik op het kopje zakelijk.

Zoals u ziet bieden wij een zeer breed en compleet assortiment aan producten en diensten. Kijk even rond op de website om inspiratie op te doen. Wellicht staat uw idee of product er niet precies in beschreven. Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en dan zullen wij er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen!

eVe Ants….. Als het feest moet zijn!