Krijgt u een groepje te eten maar ziet u het niet zitten om zelf te koken? Wij bieden ook losse maaltijden aan. Van hoofdmaaltijd tot aan compleet driegangendiner. Dit is al mogelijk vanaf 4 personen tot aan 12 personen (voor meer personen in overleg in verband met het aanbod).

Omdat het aanbod hierin zeer uitgebreid is, is het onmogelijk om alles hier uit te schrijven. Om u een impressie te geven van de mogelijkheden hieronder een aantal voorbeelden:
-    Gezellige mosselavond met vrienden (incl. kok)
-    Voor – hoofd- na gerecht waarbij de voorgerechten en nagerechten al zijn opgemaakt op de borden, u hoeft enkel het hoofdgerecht nog op te warmen via onze instructies
-    Driegangendiner inclusief kok! De kok komt bij u thuis koken, zo hoeft u helemaal niets zelf te doen. Uw eigen restaurant thuis!
-    U bent al wat ouder en de kinderen komen eten. Zelf houdt u wel van een lekkere Hollandse maaltijd zoals bijvoorbeeld hachee met rode kool en gekookte aardappelen of zo’n heerlijke hutspot met rookworst. Naar wens leveren wij deze op de gewenste tijd op borden of al van tevoren in een schaal die u zelf heel gemakkelijk kunt opwarmen, zodat u zelf kunt kiezen hoe laat u eet.
-    Uw kleinkinderen komen op bezoek en die willen graag pannenkoeken eten. Maar  dat is nogal een werk natuurlijk! Bel ons en wij komen een stapel pannenkoeken bij u brengen!
-    U houdt het kinderfeestje van uw zoon of dochter thuis. Natuurlijk moeten de kinderen ook wat eten! Frietjes met een snack of pannenkoeken, of iets heel anders wat u in gedachten hebt: wij komen het bij u brengen!

Wij hebben ook al een aantal menu’s opgesteld

Klassiek menu:

Voorgerechten
Carpaccio of zalmbonbon met Hollandse garnalen
Hoofdgerechten
Varkenshaasmedaillons met champignonroomsaus of kipfilet gevuld met roomkaas omwikkeld met spek
Hoofdgerechten worden geleverd met ovenaardappeltjes met kruiden en spekkies, warme groenten en salade
Nagerecht
Warme apfelstrüdel met slagroom

Italiaans menu:

Voorgerechten
Rauwe ham met meloen of salade caprese of carpaccio
Hoofdgerechten
Saltimbocca van varkenshaas en rauwe ham of krokante witvis uit de oven met Italiaanse kruiden en een kruidensausje met witte wijn
Hoofdgerechten worden geleverd met ovenaardappeltjes met kruiden en spekkies, warme groenten en salade
Nagerecht
Tiramisu en slagroom

Mexicaans menu:

Voorgerecht
Nachos met pittig gehakt gegratineerd met kaas, geserveerd met chilisaus
Hoofdgerecht
‘Fajitas’: grote schaal met gekruide kipstukjes en bonen en gebakken groenten in een lichtpittig sausje, met daarnaast kleine wraps, tomatensalsa, zure room met kruiden, guacamole, salade en geraspte kaas, geleverd met witte rijst
Nagerecht
Fruitmousse met vers fruit

Boutenmenu:
Grote schaal boordevol met verschillend gekruide spare ribs, chicken wings, kipdrumsticks en halve kippen, gegarneerd met gebakken aardappeltjes, salade en natuurlijk een aantal lekkere sausjes
Nagerecht op aanvraag

Vismenu:
Voorgerechten
Garnalen in knoflook/kruidenolie met stukjes knoflook (warm) of vispalet met toast, cocktailsaus en roomkaas
Hoofdgerechten
In de roomboter gebakken sliptongetjes of zalmfilet en papillotte
Geleverd met heerlijke gebakken aardappeltjes, warme groenten en salade
Nagerecht
Flensjes met vers fruit en slagroom

Hollands menu:
Voorgerecht
Oma’s goed gevulde groentesoep met soepvlees en gehaktballetjes
Hoofdgerecht
Stoofpotje geserveerd met rode kool, gemengde warme groenten, verse appelmoes en verse aardappelpuree met spekjes
Nagerecht
Gezoete hangop met gekaramelliseerde appeltjes

Zoals u ziet zijn er vele manieren om een lekkere maaltijd in elkaar te zetten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of uw eigen ideeën!